Hardver


Számítógépdoktor

A Számítógépdoktor vállalja az Ön rendszerének vagy gépének átvizsgálását, szaktanácsadást és probléma esetén annak javitását, pótalkatrészekkel. Kivánságra házhoz megy, sürgõsségi esetet is vállal. Kapcsolatai és szaktudása révén alternativ rendszerekben is jártas, megoldást talál olyan helyzetekre is, ami nem, vagy csak nehezen lenne megoldható.


Asztali-és kiszolgálógépek

Adott határidõre vállaljuk az Ön rendszerének kiépitését, vagy igény szerinti bõvitését. Igényfelmérés és konzultáció után hamarosan az Ön birtokában lehet a kivánt rendszer, legyen az egyszerû szabadidõtöltésre vagy irodai munkára szánt asztali gép, vagy komoly, nagy terhelésû kiszolgáló. Kollegáink kivánságra bármilyen elérhetõ operációs rendszert feltelepítenek és beállítanak az Ön kérésére, kérdés esetén pedig készséggel állnak az Ön segítségére.


Hálózatok

Szakembereink vállalják adott helység, telephely, létesitmény hálózatának megtervezését-és megvalósitását.
A hálózat mérete, bonyolultsága nem jelent akadályt, a többi csak az Ön kivánságain múlik. Igény szerint az Ön meglévõ hálózatát felújítjuk vagy bõvitjük, a szükséges hálózati beállitásokat is elvégezzük. Kérésre kollegáink együttmûködve komplett hálózati rendszereket is kiépitenek.

Szoftver

Készités

Programozóink vállalják igény szerinti programok készítését, adott környezetbe és feladatra. Ha Ön nem tudja eldönteni, mire lenne szüksége pontosan, szakembereink készséggel állnak rendelkezésére, a fejlesztés fázisaiban is konzultálnak Önnel, utólagos bõvitéseket, hibajavitásokat is elvégeznek.


Beszerzés, telepités

Az Ön kérésére elvégezzük programok beszerzését és telepitését, megadott rendszerekre. Igény szerint szaktananácsadással, az eredeti médiáról telepitve, üzemeltetési probléma esetén konzultációval és támogatással.

Tervezés, Szolgáltatás, Adminisztráció


Honlaptervezés

Igény szerinti, szakszerû, igényes honlapok készítését vállaljuk határidõre. Többfajta ötlettervbõl választhat és alakíthatja ki elképzelését, ami a leginkább megfelelõ Önnek. Ha más szolgáltatásokat is meg szeretne valósitani honlapján, programozóink és szolgáltató szakembereink is készséggel együttmûködnek Önnel.


Szolgáltatás

Van honlapja, csak nem tudja honnan szolgáltatni?
Tárterületre lenne szüksége?
Esetleg honlapjának egyéb funkciókat szeretne adni?
Levélcímre van szüksége?

Szerverünkön bármelyiket megvalósíthatja. Az Ön kérésének megfelelõen kialakítjuk az Ön weboldalának szolgáltatását, tárterületet biztosítunk vagy éppen levelezési postafiókot üzemeltetünk. Bõvebb információkért kérjük, látogassa meg a hamarosan induló FreeSpace szolgáltatásunkról szóló oldalunkat.


Adminisztráció

Az Ön kérésére vállaljuk az Ön már meglévõ, vagy általunk kiépített rendszerének karbantartását, adminisztrálását. Szakembereink sok operációs rendszerben és architekturában jártasak, adminiszrtáltak rájuk épülõ rendszereket. Szükség esetén konzultációt folytatunk a gyártókkal vagy készitõkkel, a rendszer zökkenõmentesebb mûködése érdekében.


Alternativ rendszerek

Kollegáink jártasak a megszokottól eltérõ rendszerekben is és képesek segitséget nyújtani ezekkel kapcsolatban is. A teljesség igénye nélkül következzen néhány gyártó és termék:
Sun/Solaris;
Digital, Compaq,
Hp / Tru64, Digital UNIX,
OSF/1,
VMS; HP/HPUX;
Apple/MacOS,
Apple/OSX;
IBM/AIX;
Amiga inc/AmigaOS;
QNX